Banner

Què és la «llista negra», la nova funció de WhatsApp?

WhatsApp no deixa d'innovar. Segons informa el portal GSMArena, ara l'aplicatiu està provant una nova funció que permet als usuaris decidir a quins usuaris volen ocultar el missatge de "Vist per última vegada…".

La novetat ja està disponible per a telèfons Android que comptin amb la versió beta del servei de missatgeria. La resta de dispositius hauran d’esperar per tal de poder utilitzar aquesta opció. 

Actualment, els usuaris poden determinar si la seva última connexió és visible per a tothom o no és visible per a ningú. Ara, però, WhatsApp vol que aquesta informació pugui ser "personalitzada". Com? Doncs donant a l’usuari l’opció de crear una espècie de "llista negra" en la qual podran determinar quins contactes no tenen accés a la seva darrera connexió. D’aquesta manera, doncs, serà cadascú qui decideixi qui pot veure quan estem en línia i qui no.

A més, WhatsApp també està treballant en la creació de "comunitats", una funció que permetrà als administradors reunir diferents xats en un mateix grup.

[plantillavirals]

Etiquetes:
aplicacions Whatsapp
Banner
REUS DIGITAL
Rep les notícies de Reus cada matí al teu correu

Informació local rigorosa i independent, sense algoritmes. Cada dia laborable a les 8h.

Sense spam. Cancel·lació en qualsevol moment.
ENQUESTA ACTIVA
847 vots
Creus que la rehabilitació del Barri Antic beneficiarà als veïns actuals?
Banner
MÉS LLEGIDES
Banner

NOTÍCIES RELACIONADES